Daca in anul acesta ne-am confruntat cu multe probleme de ordin financiar sau al carierei, astrele ne pregatesc surprize in 2010.



Berbec

In 2010 trebuie sa aveti grija de sanatate. Jupiter in casa sanatatii rezolva problemele, dar atentie, pentru ca sta foarte putin! Marte intra in casa sentimentala din octombrie 2009 pana in iunie 2010, perioada in care veti avea nenumarate succese. Mari sanse de a va gasi un partener de viata! Se poate rezolva si problema copiilor, unde exista. Pentru cei cu probleme in mariaj, apare stabilitatea. Optimism pe linie. Dar atentie, e nevoie de tact!

Taur

Probleme legate de casa - trebuie sa investiti sau sa reparati ceva, poate sa construiti. La serviciu totul poate sa mearga mai lent, sau, in caz ca va schimbati job-ul, sa lucrati cu oameni mai in varsta. Energii cumulate spre primavara. Se activeaza sfera relatiilor prietenesti. De exemplu, dupa serviciu puteti avea diverse alte activitati, in organizatii sau cluburi. Problemele de sanatate nu va afecteaza pe dumneavoastra direct, ci mai degraba o persoana in varsta din familie.

Gemeni

Nativii din Gemeni au parte de o perioada mai zbuciumata la munca si vor avea parte de oameni cu care colaboreaza mai greu. Chiar daca veti fi propus pentru avansare, propunerea se pierde undeva, pe drum. Depinde de dumneavoastra daca luptati sau va eschivati. Anul 2010 va fi propice studiilor sau diverselor examene, gen carnetul auto. Se elibereaza casa sanatatii, iar in ceea ce priveste locuinta, nu se mai duc bani pe renovare.

Rac

Un an provocator pentru cei din aceasta zodie. Cei din Rac se vor ocupa de locuinta - pot vinde, renova, cumpara o casa. Jupiter intra in sfera cariera, ceea ce poate insemna o promovare (poate in 2011, daca nu in 2010) sau vreo forma de recunostinta sau recompensa din partea sefilor. Cei care sunt inca la scoala, au sanse mari de succes si poate de dubla specializare. Atentie in sfera parteneriala, unde sunt probleme. Pluton intra in casa relatiilor sentimentale si apar nepotriviri intre parteneri din motive pe care nu si le imaginau. Cei singuri isi vor intalni marea dragoste intr-un mod cu totul neasteptat, cineva cu care nu si-au imaginat ca vor avea o relatie.

Leu

Daca pana la sfarsitul acestui an nu se incheie o casatorie, atunci anul viitor planeta Marte ar putea ajuta la identificarea persoanei cu care un parteneriat de acest gen poate fi incheiat. In orice caz, pe nativii din Leu ii asteapta o casatorie, in caz ca nu sunt deja casatoriti. Este posibil sa apara chiar un copil, insa sansele sunt foarte mari incepand din 22 noiembrie.

Fecioara

Casa parteneriala este activata ceea ce inseamna ca nativii din Fecioara sunt mai dispusi la colaborari externe sau vor fi contactati pentru colaborari. Relatiile de cuplu pierdute se pot reface sau Fecioarele pot gasi un partener potrivit. Problemele de sanatate se pot rezolva. Este anul in care iti dai seama care iti sunt adevaratii prieteni. Saturn intra in casa banilor, apar credite si rate si salariul se imprastie imediat.

Balanta

Nativii din Balanta isi vor restrange cheltuielile si pun banii deoparte pentru ceva important, cum ar fi o casa. Pe de alta parte, ei pot si cheltui pentru diverse reparatii sau pentru familie, copii. Nervii sunt pusi la incercare, dar totul pentru a deveni cat mai disciplinati, caci este cazul, mai ales in privinta cheltuielilor. Jupiter intra in casa familiei si se rezolva toate.

Scorpion

Isi refac viata sentimentala si chiar este posibil sa aiba copii. Se vor simti mult mai fericiti si mai impliniti, dupa un an in care nu au prea avut parte de lucruri bune. Trebuie, insa, ca Scorpionii sa aiba grija de sanatate. In a doua jumatate a anului vor fi incarcati cu responsabilitati la serviciu.

Sagetator

Mult zbucium pentru rezolvarea locuintei, sau poate ajuta pe cineva din familie sa rezolve problema casei. Unii dintre Sagetatori ar putea fi invitati sa locuiasca in strainatate sau in alt loc decat cel obisnuit.

Capricorn

Vor calatori mult, studiile sunt un succes. Totusi, anul nu este lipsit de stres. Capricornii din prima decada isi vor schimba radical viata, iar asta nu se face cu usurinta.

Varsator

Vor avea o pozitie sociala avantajoasa si bani. In 2010 ei vor trebui sa pastreze aceasta pozitie cu ajutorul unor colaborari. Relatia de cuplu se poate schimba si va trebui sa alegeti care e cea mai buna persoana pentru voi.

Pesti

Este zodia favorita a anului 2010. Ei isi vor reface toate domeniile avariate in anii trecuti: bani, cariera, dragoste. Numai de bine, Jupiter intra in zodia voastra!
An bun tuturor!