CANONIZAREA LUI BASE

Catre,

Sfantului Sinod al Patriarhiei Romaniei

Noi, cetatenii Romaniei, posesori de drept a bunurilor nationale pe care le aveam si inainte de......., dar le putem viziona mai color in prezentul prezent datorat aproape integral Unicitatii Sale, Dl. Traian Basescu, inaintam urmatoarea jalba, [cu proţap strapungator de inimi patrioate-oate-oate], Patriarhiei Romane, fabrica de produs sfinţi locali, de care, sa recunoastem, cam ducem lipsa daca e sa ne luam la concurenţă cu restul Europei :

CANONIZAREA RAPIDA SI “AVANT LA LETTRE” [mda, aici e o hiba, inca respira candidatul], a D-lui Traian Basescu.


Constienţi ca cea de-a opta taina a Bisericii, canonizarea, trebuie sa indeplineasca niste conditii de baza, declaram ca dupa indelungi cercetari si trairi cotidiene pe parcursul mandatelor Unicitaţii Sale, suntem indreptatiti la cererea noastra prin argumentare serioasa.


Pentru a se putea proceda în zilele noastre la acte de canonizare, trebuie să fie îndeplinite următoarele condiţii de fond:

  1. Ortodoxia neîndoielnică a credinţei celui despre care se tratează, ortodoxie păstrată până la moarte, fie în tot timpul vieţii, fie în timpul de la care a îmbrăţişat credinţa ortodoxă.

2. Proslăvirea lui de către Domnul, cel puţin printr-unul din următoarele daruri sau puteri:


a) puterea de a suferi moartea martirică pentru dreapta credință.



b) puterea de a înfrunta orice primejdii sau suplicii, pentru mărturisirea dreptei credinţe, până la moarte.

c) puterea de a-şi închina viaţa celei mai desăvârşite trăiri morale şi religioase.

d) puterea de a săvârşi minuni în viaţă sau după moarte – sau în fine –aici recordul este absolut,trage romanul cruci dupa cruci intrebandu-se retoric " ce minuni mai face azi Baselul?"

e) puterea de a apăra şi de a sluji cu devotament eroic credinţa şi Biserica Ortodoxă.

Pe langa argumentele de ordin teologic, orice neofit trebuie sa recunoasca faptul ca numele Unicitatii Sale este consfintit pana si in Imnul de Stat, inaintea lui Mihai, Stefan si Corvinul, [lipseste ADN-ul Decebal, dar asta e o scapare minora, selectia naturala a dat start invingatorului recunoscut, nu victimei locale].

Cu convingerea ca natiunea romana va fi satisfacuta in cererea sa de drept de a pupa timp de inca un mandat, cu smerenie si adanca recunostinta poza Unicitatii Sale, iar vesnica lui pomenire il va plasa direct in panteonul scandurelelor pictate de pe pereti,la care cu piosenie si speranta ne-om inchina ,cu ardoare il dorim sanctificat .

In cazul in care Patriarhia considera un impedimenet sanctificarea in timpul vietii, va rugam sa aveti in vedere o crucificare blanda si duioasa.

Sarutam deocamdata dreapta , [ca stanga e pe dric].