SCINTILLATION from Xavier Chassaing on Vimeo.

...si vazui la postul tv congratulat de publicul consumator de elodii si melodii aferente cum se capiaza in isterie colectiva pentru pozitia de starletta in Romania. Mai exact , cum iti pui de-o pozitie de dama in perspectiva.

ORGANIZATORUL-ochi atent, instinct cu iz de peste, omul care" te face"... E mama, tata, patrie adorata din clipa si momentul in care intinde indexul spre fericita...

Matraseste fatutze, de preferat minore, de prin baruri da cartier, cluburi cu buldogomani la intrare, plaje denivelate de fundutzurile turtite de atata activitate competitionala , ["tu, cati ai avut azi noapte?"], intersectii cu trafic spre vest, [astea se iau simplu, pe tava si fara fasoane], ori argatzeste rabdator la portile liceelor cu pretentii mai minuscule decat fustele ? hmmm, elevelor. Aici e cu dichis,daca fata nu e "endependenta" tre' sa pui zaharelul in bugetul familiei, ori sa-i tragi ma-sii ocheade ..

TELEVIZIUNEA- Faza odata depasita, se incarca obiectul, se cosmetizeaza exteriorul, ca vidul interior ramane imperios necesar in procesul de manipulare, se re-testeaza, cu aducere de imbunatatiri, mersul berzei anorexice si tranzitarea greutatii corporale de pe un sold pe celalat prin balans sexi-sexi, [ faaaaaa! de rupi tocu' la incaltari te ingrop in rantas!], apoi se scoate la vedere.

...de aici lucrurile devin simple ca buna ziua.

BENEFICIARII- Missele defileaza. Suficient atat, se intervine doar la eliminarea treptata a huselor cu pretentii de tzoale de lux pana la dezabieere 99,99 %. Totul la vedere, marfa se alege cu ochiul.

La mantinela, bossimani amatori au facut deja triajul, licitatia si pariurile.

Bine, bine, dar unde e concursul de Miss?

Nicaieri, licitatia e la subsol, o toanta primeste sub forma de sclipiciuri incununarea prostiei, foaia ca e mindra in toate cele si THE END.

Adica nu ! Acum apare luminita de la capatul tunelului pentru unele. Le vrea Mos Euroi, nea Mustatza campanistu', trupa Zdrang la figuratie si nu numai. Cazuri fericite.

Restul sunt asteptate de clanurile promitzatoare de activitate constanta prin UE, lumea felinarelor rosii prefera MEZELUL ROMANESC !

P.S.- Ramane un procent de losere care se intorc acasa , nefericite ca Ofelia, gata sa dea in dambla de suparare ca nu le-a vrut media si cu ceva sanse sa ajunga femei de treaba. Amin !





si gata!

...si