Presedintele Traian Basescu a fost intampinat, sambata dupa-amiaza, la Primaria din Bechet, de o fetita de sase-sapte ani care i-a urat: "Bine ati venit in Romania", seful statului replicandu-i: "Dar tu esti obisnuita sa primesti delegatiile straine?", transmite Mediafax.



                Traian Basescu a ajuns, sambata dupa-amiaza, alaturi de sotia sa, Maria Basescu, la Primaria din Bechet, judetul Dolj, unde urmeaza sa aiba o intalnire cu autoritatile si cu localnici din zona, presedintele venind la volanul unei masini Dacia Logan. La intrarea in sediul Primariei, presedintele a fost intampinat de o fetita de sase-sapte ani, care i-a spus: "Bine ati venit in Romania", la care seful statului i-a replicat: "Dar tu esti obisnuita sa primesti delegatiile straine?", dupa care a intrat in Primarie.

          Oare de unde stia prunca aceea ca mai alien decat Base prin Romania e doar EBA la Bruxelles?Netu', neica, netu'!

Bostan / pepene verde

          Presedintele Basescu a fost intampinat de aproximativ o suta de persoane aflate in curtea insitutiei, iar unul dintre localnici i-a spus ca nu intelege supararea presedintelui PSD, Mircea Geoana, facand referire la declaratiile de joi ale sefului statului, care a spus despre liderul social-democrat ca este "sef peste bostanarie". Localnicul respectiv i-a explicat lui Basescu ca in zona pepenele verde este numit "bostan" si, ca atare, nu pricepe de ce s-a suparat Mircea Geoana.



          Basescu a replicat ca si el, cand era mai tanar, se ducea la Murfatlar si stia de la localnici ca pepenele verde se numeste si "bostan".

         Acu', ce mare bigdileala pentru o confuzie la bostan? Pepeni mananca omul, dovleac, porcu', chestie de nuanta, de gustibus la preferinta culinara cultivata in vremi pasunistice, inainte de invetarea plutei la nivel de flota.



       Dupa care asistentza a plecat fericita acasa...Sa faca placinta cu dovleac. Sau altceva. Geoana si-a comandat profite-rol la Haggen. Gata.