Anamaria Ferentz, fosta solista a trupei Demo, lanseaza un nou videoclip , pentru piesa "Fresh", in premiera pe Apropo.ro.

Anamaria Ferentz a revenit pe scena sub pseudonimul AMF si a lansat in luna mai a acestui an primul sau album solo, alaturi de A&A Records.

AMF a inceput sa lucreze la noul sau album la sfarsitul anului 2006 si a colaborat cu George (DeepCentral), fostul sau coleg din trupa Demo.

Artista a lansat videoclipul primului extras pe single de pe album, piesa "Blind" (regizata de Edy Schneider), la sfarsitul anului trecut, apoi a inceput promovarea single-ului "She’s Not Over You".

AMF a filmat recent videoclipul pentru piesa "Fresh", al treilea single de pe albumul cu acelasi nume, pe care il puteti vedea in premiera pe Apropo.ro.

Filmarile au avut loc la Sebes, in Alba Iulia, iar tema videoclipului este “evadarea din cotidian”.

Clipul a costat 10.000 de euro si a fost regizat, produs si filmat de Edy Schneider (DJ Phantom). Filmarile au avut loc din 4 unghiuri, pentru care Edy Schneider a colaborat cu cameramanii Mihai Lazar, Sorin Sabau, si Lucian Vuicin.

In videoclip Anamaria Ferentz apare conducand un Hummer (proprietate a celebrului cascador Liu - cunoscut atat in Romania cat si la Holywood), cu care intra intr-o realitate virtuala, numita "Rapa Rosie", unde gaseste oameni care manevreaza aeromodele si o lume viu colorata.

De la filmari nu au lipsit peripetiile, peisajul fiind la un moment dat invadat de o turma de cateva sute de oi. Echipa de filmare si AMF si-au unit fortele si au manat turma de oi la vale ca sa poata continua filmarile in locul planificat.

Ana Maria Ferentz - Fresh de pe tare.ro