Aveam o angoasa. De ce nu il intelegem pe Base ? Rabdarea mea proverbiala asezonata cu maximum de efort nu dadea rezultate in receptarea corecta a persoanei. Intrasem la idei rau de tot. Clar ca mi se intampla ceva grav,daca nu sunt in stare sa inteleg la persoana dumisale, nice gandire, nice comportament, nice texte.

Ruminand in nestire+vizite la psiho, [unde m-am scos elegant, sunt ok!] si facand puzzle cu cioburi de istorie contemporana,hopa revelatia !

BASE ESTE VICTIMA UNUI EXPERIMENT AMERICAN SIMILAR CU RAINBOW PROJECT- ala de-l stim cu totii sub titlul de experimentul Philadelphia !!!!!!!!!!


ANTECEDENTE ISTORICE

Experimentul Philadelphia, care a avut loc în ziua de 12 august 1943, este o experienţă efectuată de Marina americană, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, în scopul obţinerii invizibilităţii vaselor militare în faţa radarului. Experimentul s-a bazat pe principii şi tehnologii concepute de câţiva mari cercetători din vremea aceea. Dar ce s-a întîmplat cu adevărat în cursul Experimentului Philadelphia? A călătorit Eldridge în timp şi spţiu? Locul efectiv unde a fost vasul în timpul întoarcerii lui la un portal precedent, poate în cursul unui episod de teleportare, este impresionant şi important. Se poate ca el să fi fost într-o altă dimensiune sau o realitate alternativă care nu era preexistentă, ci alimentată sau creată de energia degajată în experiment. Similar, se poate ca savanţii să fi generat din greşeală ceea ce în Star Trek s-ar numi o „bulă warp“, o sferă care, cel puţin în acest caz, conţine imitaţii ale unui segment din mediul ambiant al obiectelor, o construcţie oarecum holografică.


Baiul este ca unii dintre membrii echipajului USA-Navy au disparut.Nu definitiv. Apar episodic prin cele mai bizare locatii, incearca disperati sa comunice, [neinteligibil pentru interlocutor] si dispar din nou intr-un nor de ceaţă.Defazati temporal si cam dusi cu capul,vin dint-un univers paralel cu realitatea si nu se pot face intelesi.


Si acum intram in subiect. De ce ne-au vrut americanii in NATO? Pentru BASE ! Pentru reusita experimentului RAINBOW 2 !


Aveau nevoie de :

  1. locatie—tara mica ,uitata de lume dar cu iesire la apa intinsa si
  2. omul-voluntar marinel-soldăţel-NAVROMIST-, ca doar n-o sa sacrifice unul de-al lor
  3. momentul-numai bun pe la 2000 si un pic, in bulibaseala generala nu se mai observa cine aparea si disparea de pe firmament
  4. dotare tehnica-una bucata flota despre care nu se mai pun intrebari in caz de disparitie

Va asigur ca experimentul a avut loc. Confirmarea am avut-o in timpul furtunii de aseara, cand netul mergea ca fanul, adica pai cu pai. Accesand clipul din blogul lui GIGEL, realitatea a devenit de necontestat. Din cauza ionizarii puternice a atmosferei, ori a mai stiu eu carui fenomen para-meta-orto, AM VAZUT invizibilul. BASE asa cum este... defazat in timp, [asta se aude], holografic, [de pe la minutul 4 am incercat preso-pix-punctura in punctele pentru echilibrarea sistemului respirator, gadilat timpanul,excitat calota craniana, desfacut nod la cravata....rezultat nix, deci e imaterial] si cam nauc.

D-aia nu il intelegem...