Mi s-a pus pata pe unul.M-aş lua de el nominal,dar nu -i fac rating pe blog.


Are blog.Şi ce dacă? Au si alţii.Mulţi. Inteligenţi.Creativi.



I-am parcurs toate posturile, intrigat de antetul” anticomunist”. Vax !Chiar din primul strigă isteric;”VREAU SCANDAL!” De fapt ăsta nu vrea scandal ,[asta ar presupune polemică si cap să o duci ],vrea publicitate. N-are si e furios.Mănâncă politicieni pe paine unsă ,face incursiuni in biografii si lenjerii deja publice şi perimate,scoate la citire cuvinte absente in DEX, doar, doar...


E uşor de dat cu parul cand nu ai nimic de spus. Un lexic de maxim 300 de vorbe românesti si un creier care nu e doar tărâţe si gata “una politică”.
Curge critica in ţara asta mai ceva ca Dunarea.Toata lumea zice despre,...nu spun că n-ar avea de ce ,dar conteaza cum o faci.

Post dupa post aşteptam un “ceva” care să-i justifice furia. N-am găsit decat ştiri alternând cu invective.Mă întreb de unde atâta fiere, pe vremurile de care se ia ,dumisale făcea picturi abstracte cu tente de piure de morcovi în scutece si trăgea din biberon Milupa , că la sânul maică-sii n-a supt dram de românism.Iar despre prezent scrie câineşte, latră-latră, muşcă-n oase , rupe dinţii în scaune capitonate cu piele de Cordoba,dar soluţii nik.Ăsta e din categoria “imitatori”.
Avem destui şi fără...

Păi măi acesta cu pretenţii de politolog diletant, dar care n-ai inţeles diferenţa intre teoria unei dogme politice si aplicarea ei sub forma de totalitarism,las-o mai molcuţ că te RADE copiii destepţi cu care ai ghinionul să fi contemporan.

Ma rog, opţiunea fiecăruia pe unde işi deschide supapele cu artificii si cum îşi manifestă frustrările,ca ăsta le are din plin, [garantez ca băgat in seamă n-ar refuza tîrtiţa niciunui partid politic ],dar devine o chestie de atitudine colectiva când fenomenul tinde să se extindă.Tot prin imitaţie.Că are şi caţiva prozeliţi căscători de gură cât sa intre musca infestată şi sa o îngurgiteze rapid.

Treaba-n ţară e nasoală, dar e ţara mea, şi-a ta, şi-a noastră.

Decât urlat la gardurile coaliţiilor de tot felul, mai bine am pune mână de la mână şi minte de la minte,că ţara arde ,alegerile-s pe vine, iarna bate la uşă şi avem treabă.Musai să trăim.Româneşte.

Comicul situaţiei este că incriminatul nu va citi niciodată acest post.
E pagubos din nastere.