"Libertatea de gândire (numită şi libertate de conştiinţă sau libertate de idei) este libertatea unui individ de a afirma sau a reflecta asupra unui lucru, punct de vedere sau gând, indiferent de opiniile altuia."

La asta mi s-a recunoscut oficial dreptul de uz, cu un amendament neoficializat. Poti, daca rezisti avalansei de ineptii ce-ti fac neuronul varza,atrofiaza glanda umorului si produce extinctia firavei dorinte de a mai reflecta asupra a indiferent ce.

Boamba zilei de azi mi-a trezit instinctul de conservare. Ia-le toate cum vin si du-te sa reflectezi la traiectoria norilor pe cer, ca are totusi oarecare logica, mi-am zis. Si poate la un moment dat o sa toarne peste creiere infierbantate ca asta de mai jos.
Banc sau nu, e o BOAMBA ruginita rau.

25 august 2009
Ministrii lui Nati Meir invitati la Restaurantul Pescarus pentru o discutie politica

Intors din vacanta, Nati Meir isi reia activitatea de pregatire a campaniei electorale cu o invitatie la cina. Adreseaza pe aceasta cale ministrilor propusi sa faca parte din viitorul sau cabinet invitatia de a se intalni cu totii astazi 25.08.2009, orele 19.00 la Restaurantul Pescarus pentru a purta o discutie legata de situatia actuala din tara.




Nati Meir recunoaste ca de aceasta idee nu este strain viitorul sau ministru de interne, domnul Mircea Badea, el insusi intors de curand din vacanta si dornic sa se implice in activitatea politica (orele 19.00 fiind chiar orele la care domnul Badea isi ia cina).
Speram ca celor prezenti in acest local, la aceeasi ora, le va face placere sa-i revada pe domnii: Dan Matei Agathon, propus pentru postul de premier, Ion Tiriac, in calitate de Ministru al Economiei, pe finantistul Radu Soviani, pe Gheorghe Hagi, care urmeaza sa preia portofoliul ministerului Tineretului si Sportului, alaturi de “prietenul” sau, Gigi Becali, viitorul Ministru al Justitiei, pe Madalin Voicu, Ministrul Educatiei, pe Valentin Stan, Ministrul de externe, Adrian Porumboiu, Ministrul Agriculturii, cuplul Columbeani, care va prelua portofoliile turismului si dezvoltarii, cat si pe cei 3 oameni de media, Oreste, Mircea Badea si Liviu Mihaiu, desemnati pentru a raspunde de Cercetare, Interne si, respectiv, Mediu.
Si, in premiera pentru cei interesati, anuntam pe aceasta cale ca lista a fost completata cu inca doua nume sonore. Este vorba de domnul Sorin Rosca Stanescu caruia i se propune functia de vice premier, cu atributii speciale, si domnul Cosmin Gusa, viitorul sef al Serviciului Roman de Informatii.
Le dorim discutii placute si fructuoase.


Birou de presa Nati Meir
Candidat independent la presedintie






Auf Wiedersehen, daca ii iese figura cel putin scap de portocaliu...